joi, 28 februarie 2013


ROSII UMPLUTE 
CU TON

INGREDIENTE: 2 cutii de ton bucati in apa, 2 linguri de maioneza (facuta in casa), 2 oua, sare, piper, patrunjel proaspat, frunze de salata pentru decor. 

PREPARARE: Se spala rosiile, se taie capacele si se scobesc de miez  cu o lingurita ( miezul se poate folosi la gatit, nu se arunca). Se asaza pe o hartie absorbanta cu partea taiata in jos, ca sa se scurga bine. Ouale se fierb tari. Intre timp se amesteca tonul (scurs de apa) cu maioneza, sarea si piperul. Se umplu rosiile cu aceasta compozitie. Pe fiecare se pune deasupra putin galbenus faramitat si albusul taiat feliute. Apoi se asaza cate o frunza de patrunjel. Pe farfurie se pun frunze de salata si apoi rosiile umplute. Este un aperitiv gustos, sanatos si, evident, DIVIN!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu