marți, 19 februarie 2013

FARFALLE CU BACON

INGREDIENTE: 500 g (o cutie de paste farfalle (Barilla), 150 g branza pentru paste rasa (Napolact) sau parmezan, 300 g bacon, 2 cutii smantana pentru gatit (400 g), 3-4 catei de usturoi, 2 galbenusuri, sare, piper alb, ciupercute, busuioc proaspat (facultativ).

PREPARARE: Se fierb pastele al dente, conform instructiunilor de pe ambalaj, se strecoara si se dau deoparte. Intr-un castron se amesteca galbenusurile cu smantana, jumatate din parmezan, sare si piper. Baconul se taie felii subtiri si se rumeneste cu usturoiul taiat feliute in wok si cu ciupercutele. Dupa ce s-a rumenit usturoiul se adauga sosul de smantana si se amesteca totul. Se pun pastele scurse peste sos si se amesteca bine. Cui ii place poate pune si busuioc proaspat. Se servesc fierbinti, cu restul de parmezan deasupra. Evident, SUNT DIVINE!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu