duminică, 17 martie 2013

CARTOFI PICANTI

INGREDIENTE:8-10 cartofi albi de aceeasi dimenisune, 3 linguri de ulei de masline, o lingurita de boia dulce, o lingurita de boia iute, sare, piper, 3 crengute de rozmarin, o lingurita de cimbru uscat, 3-4 catei de usturoi

PREPARARE: se curata cartofii si se spala, se taie rondele, se spala din nou si se pun intr-un prosop. Intr-o punga de copt se adauga toate condimentele si apoi se pun rondelele de cartofi. Se leaga punga mai sus, ca sa aiba loc cartofii sa se miste. Pe blat, intoarcem punga inchisa, astfel incat toti cartofii sa se imbibe de mirodenii. Apoi se lasa punga 30 de minute in congelator. Se scot cartofii intr-o tava de ceramica, se acopera cu o folie de aluminiu si se dau la cuptor 30-35 de minute. Se scoate folia si se mai lasa la rumenit inca 10-15 minute. Se servesc calzi. SUNT DIVINI!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu