joi, 8 februarie 2024

MAMALIGA CU BRANZA LA CUPTOR

INGREDIENTE: 

500 g malai, 300 g kaizer afumat, 350 g branza telemea de oaie sau capra, 50 g unt, 300 g smantana, 3-4 oua.

PREPARARE: 

Se face o mamaliga mai moale si se da deoparte. Se caleste kaizerul feliute intr-o tigaie. Se amesteca ouale cu smantana si se bat putin. Se unge un vas de yena cu untul, se pune un strat de mamaliga, apoi se pune o parte din branza rasa, si o parte din amestecul de oua. Se presara si kaizer taiat si apoi se pune iar un strat de mamliga, apoi branza, amestecul de oua si iar kaizer. Se pune ultimul strat de mamaliga peste care se pune iar amestec de oua si kaizer. Se da la cuptor la 180 de grade pentru 20 - 30 de minute, pana se rumeneste deasupra.  Se serveste calda sau se poate incalzi.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu