BRIOSE APERITIV
INGREDIENTE:
2 oua, putina sare, 50 ml lapte, 30 ml ulei, 150 g faina, jumatate plic praf de copt, 60 g cascaval, 60 g telemea sau feta, 40 g masline fara samburi, 50 g sunca, putin patrunjel verde.
PREPARARE:
Se cerne faina si se amesteca cu praful de copt. Se amesteca ouale cu sarea, apoi se adauga uleiul si laptele, amestecand dupa fiecare, cu un tel. Se incorporeaza faina, cascavalul ras, telemeaua si sunca taiate cubulete. Apoi, maslinele feliate si patrunjelul tocat marunt si se omogenizeaza compozitia. Se pregateste o tava de briose (6 buc.) cu hartiute de copt si se dau la cuptorul incins la 180 de grade pentru 25 de minute. Trebuie sa fie bine rumenite. Se servesc calde, sau incalzite.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu