sâmbătă, 7 decembrie 2013

               TOCANA DE CIUPERCI DE POST

INGREDIENTE:
500 g ciuperci champignon brune (sunt mai aromate), 1 ardei capia, o ceapa rosie, 2 linguri ulei de masline, 4 catei de usturoi, o legatura de marar si una de patrunjel, o lingura de pasta de tomate, sare, piper, dupa gust
PREPARARE:  Se spala ciupercutele si se taie in patru. Se lasa deoparte. Se spala si se curata ardeiul. Se curata ceapa si usturoiul si se taie marunt. Se caleste mai intai ceapa, apoi se adauga ardeiul capia taiat fasii si se caleste si el. Se pun apoi ciupercile taiate, se adauga o lingura de pasta de tomate diluata cu putin apa, sare si piper. Se pune si 1/2 din usturoiul tocat. Se lasa sa fiarba la foc mic, pana scade apa din ciuperci si se inmoaie. Se adauga o parte din verdeata, tocata marunt, si restul de usturoi si se mai lasa la fiert. Se ia de pe foc, se adauga restul de verdeata. Aroma si gustul sunt... DIVINE.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu