vineri, 13 noiembrie 2015


RULADA CU SPANAC SI OUA
Ingrediente:  doua linguri de faina, 8 oua mari, o lingura mustar, sare si piper macinat, o ceasca de lapte rece, 1 pachet spanac congelat tocat, o rosie mare, o cana branza rasa sau cascaval.
Preparare: preincalzeste cuptorul la 180 de grade. Tapeteaza o tava mai intinsa cu foaie de copt si unge foaia cu puţin ulei. Amesteca faina, cu laptele intr-un bol. Adauga ouale batute, muştarul, sare şi piper si omogenizeaza compozitia. Pune spanacul decongelat si scurs bine intr-un strat uniform pe foaia de copt. Apoi rosia taiata cubulete. Peste ele ouale batute. Da tava la cuptor si coace 10-15 minute. Apoi presara cascavalul sau branza rase si da din nou la cuptor pana se topeste cascavalul. Scoate foaia de copt cu rulada si las-o sa se raceasca bine (foto 2). Apoi ruleaz-o cu ajutoul foii si taie-o felii. Cand o servesti, presara parmezan ras.Se manaca rece. Este gustoasa si satioasa.
Foto 2 rulada.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu