VINETE LA CUPTOR
Ingrediente: 3 vinete medii, 6 rosii din
conserva, fara pielita, 5-6 catei de usturoi mari, 1 legatura de busuioc proaspat,
200 g cascaval, sare, piper, 2 linguri ulei de masline
Preparare: se spala vinetele si se taie
rondele nu prea groase. Pe fiecare felie se pune usturoi pisat, busuioc, sare
si piper. Se lasa deoparte. In acest timp se taie rosiile cubulete. Se pune
uleiul pe fundul unei tavi de ceramica si se asaza vinetele ca solzii de peste.
Peste ele se pun rosiile taiate cubulete. Se acopera cu hartie de copt sau
folie de aluminiu si se da la cuptor pentru 30 de minute. Se scoate folia, se presara cascavalul ras
si se mai da la cuptor inca 10 minute pana se topeste cascavalul. Se servesc
calde. SUNT DIVINE!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu