marți, 19 februarie 2013

VINETE LA CUPTOR

Ingrediente: 3 vinete medii, 6 rosii din conserva, fara pielita, 5-6 catei de usturoi mari, 1 legatura de busuioc proaspat, 200 g cascaval, sare, piper, 2 linguri ulei de masline
Preparare: se spala vinetele si se taie rondele nu prea groase. Pe fiecare felie se pune usturoi pisat, busuioc, sare si piper. Se lasa deoparte. In acest timp se taie rosiile cubulete. Se pune uleiul pe fundul unei tavi de ceramica si se asaza vinetele ca solzii de peste. Peste ele se pun rosiile taiate cubulete. Se acopera cu hartie de copt sau folie de aluminiu si se da la cuptor pentru 30 de minute. Se scoate folia, se presara cascavalul ras si se mai da la cuptor inca 10 minute pana se topeste cascavalul. Se servesc calde. SUNT DIVINE!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu