joi, 21 februarie 2013

CROQUE MADAME

Este un sendvis cu origini frantuzesti. Varianta originala este grea (prajit in unt, cu jambon, branza gruyere). Eu 
l-am adaptat pentru a fi mai sanatos si mai putin caloric.

Ingrediente: pentru un sendvis- doua felii de toast miez (paine fara coaja, gasesti in mega image), putin unt, o felie jambon din piept de curcan, o felie emmentaler, un ou, doua frunze de salata verde, sare, piper.
Preparare: se pune painea in toaster, sa se rumeneasca bine. Apoi, se unge fiecare felie cu putin unt. Se pune felia de sunca, apoi cea de emmentaler si se acopera cu a doua felie de paine. Se face un ou ochi in tigaia antiaderenta, cu capac (sa se faca si deasupra, fara a fi intors) si se pune peste sendvis. Se presara sare si piper. Se serveste cu doua frunze de salata (comestibile si ele!). ESTE DIVIN!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu